0918-50090

Jobba hos oss

Skulle du vilja jobba på en offensiv och modern tillverkningsindustri, och dessutom med trä? Vi är ett familjeföretag med lång tradition i träbranschen. Redan 1931 startade produktion av hyvlade trävaror hos oss på den plats där vi nu är verksamma. 

Vår tillverkning finns i Kvarnåsen i Norsjö kommun, mitt i de norrländska skogarna.  Vår försäljning sker i huvudsak över hela landet, men även viss export till våra grannländer.

I vår kommun kan du få livskvalitet. Det mesta som man kan behöva finns här med barnomsorg, fritidsaktiviteter och en underbar natur. Här kan livet vara lite bättre att leva.

Lediga jobb just nu

Swedlist som arbetsplats

Vi är en modern träindustri i snabb utveckling.

i

Delaktighet

Delaktighet föds inte minst genom att man är väl informerad om företagets situation, sina egna och teamets arbetsuppgifter samt ges möjlighet att lämna förslag och få feedback.

i

Ansvar

Tillsammans har vi ansvar för säkerhet och arbetsmiljö, att skapa ett gott resultat och kunna leverera produkter enligt kundernas önskemål.

i

Utveckling

Företag och medarbetare behöver ständigt utvecklas samtidigt som det är viktigt att det sker i en takt som var och en hinner med.

i

Jämställdhet

Jämställdhet handlar bl.a. om att lön och arbetsvillkor är lika oavsett kön men också att alla förhåller sig lika till arbetstider och tänker sig för hur man t.ex. skämtar om olika ämnen.

Välkommen till oss

Intresseanmälan

Swedlist är ett familjeägt träföretag som idag har 23 anställda och omsätter 36 miljoner. Tillverkningen består av trälister och träprofiler för alla behov vilka hyvlas, kapas och behandlas i en modern produktionsanläggning. Förutom standardprofiler är vi även efterfrågad leverantör av diverse speciallösningar

Tillsammans med personalen har vi tagit fram fyra värdeord som präglar företagets anda. Gemenskapen är stark och vi träffas bl.a. tillsammans vid årliga julluncher, sommarluncher och företagsfest.

Vill du vara en del av lag där du lätt kan känna dig hemma? Trivs du med att arbeta i grupp, dela på ansvar och tillsammans lösa problem som ingen annan klarar av. Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med människor som vill utvecklas och bli ännu bättre på det de gör.

De flesta av våra medarbetare är industrisnickare med arbetsuppgifter inom hyvleri och måleri, men även annan tillverkning förekommer

Har vi ingen ledig tjänst just nu som passar för dig så kan du ändå skicka in din intresseanmälan att jobba med oss. Vi är alltid intresserade av kompetenta, entusiastiska och engagerade medarbetare.

Beskriv lite kort vilka egenskaper och vilken kompetens du kan bidra med och skicka det till oss och bifoga gärna även ditt CV

Vi tillverkar och säljer specialtillverkade träprofiler

Det är i detaljerna upplevelsen sitter. Känslan av en väl utformad miljö med hög kvalitet kommer sig av att man tar sig tid att lägga lite omsorg om detaljarbetet.

Att alla ytor utförs på ett hantverksmässigt
sätt är förstås viktigt. Ändå blir slutresultatet
aldrig bättre än de lister du monterar

Hur väl än golv, kakel, klinker, tapetsering och
målning har utförts hänger slutresultatet på
valet av list.

Swedlist är specialister på träprodukter i massivt
trä som med sin utformning och höga finish gör
det enkelt att höja intrycket av rum och fasader.

Swedlist har alla lister som behövs, och kunskapen om vad som krävs för ett gott resultat. Vår ytbehandling gör också att de håller
sig snygga längre.

Lister av trä

Våra lister är gjorda av trä – därför att lister av trä är vackrare. Färgen fäster bättre, ytan får en bättre och mer naturlig finish. 

Kvalitet rakt igenom

Om man väljer våra lister får man en produkt med hög kvalitet. Våra kunder kommer aldrig att behöva ångra sig.

Vi skräddarsyr för våra kunder

 Vi har både stora och små kunder, och är vana att hantera beställningar av alla storlekar. För oss är alla kunder viktiga.