0918-50090

Optimala lösningar

Vi har ett fullsortiment med lister i furu. Självklart erbjuder vi andra träslag enligt önskemål, liksom ytbehandling efter behov. Och nya produkter utvecklar vi ständigt.

Självklart kan du få dina lister exaktkapade och på andra sätt förberedda för att ditt montage ska fungera så smidigt som möjligt.

I många industriprodukter av trä som exempelvis dörrar och fönster behövs stora mängder list av hög kvalitet. Vi kan medverka till att hitta optimala lösningar för just era produkter

Högsta kvalitet

Obehandlat, betsat, klarlackerat eller täckmålat i NCS-kulör, valet är ditt. Vår tydliga ledstjärna är att du inte ska kunna hitta bättre lister hos någon annan.

För att leva upp till det har vi en av branschens modernaste produktionsanläggningar, fintrimmad in i minsta detalj, och vi bedriver en fortlöpande produktutveckling

Högsta leveranskapacitet

Det är du som vet hur mycket du behöver köpa, ingen annan. Vi har både stora och små kunder, och är vana att hantera beställningar av alla storlekar. För oss är alla kunder viktiga.

Vi lovar att lägga samma omsorg på att du ska få det du beställt oavsett om det är meter eller kilometer.

Vi skräddarsyr för dig

Ofta räcker våra standardprodukter, men inte alltid. Och då ska du veta att för oss finns det inget special. Om vi inte redan har den profil du behöver kan vi tillverka ett skräddarsytt verktyg för just din profil. Det som är special för andra är vardag för oss.