0918-50090

Generationsskifte – Nya Swedlist får ny VD

 

Vi genomförde den 1 mars 2023 ett generationsskifte då Benitha Lindgren Boman övertog VD-posten efter sin far Patrik Lindgren.

 Patrik Lindgren har sedan starten varit VD i Swedlist AB, Benitha har till och från arbetat inom företaget under alla år men även hunnit skaffa sig erfarenheter och utbildningar på andra platser.

 Under de sista fem åren har hon dock arbetat heltid i Swedlist som koordinator och varit en del av ledningsgrupp och styrelse och är därför väl insatt i företagets alla processer.

 – ”Jag ser verkligen fram emot att nu få axla ansvaret som VD och fortsätta den goda utveckling som Swedlist haft de senaste åren”, säger Benitha. ”Inte minst skall det bli spännande att få fortsätta att stärka vårt varumärke och utveckla ännu fler idéer och koncept som marknaden efterfrågar”.

 Patrik kommer att finnas kvar i verksamheten på deltid som ”senior adviser”. På det sättet säkras

både förnyelse och kontinuitet i relation till kunder och verksamhet.

 – ”Jag är oerhört tacksam för att Benitha vill ta över ansvaret för Swedlist. Hon har visat så många kvaliteter under åren här att jag är övertygad om att hon kommer att både utveckla och modernisera Swedlist ännu mer”, säger Patrik

 VD-bytet firades tillsammans med personalen den 1 mars