0918-50090

Vi söker en Key Account Manager till Swedlist

 

Swedlist är ett familjeägt träföretag som idag har 23 anställda och omsätter 36 miljoner. Tillverkningen består av trälister och träprofiler för alla behov vilka hyvlas, kapas och behandlas i en modern produktionsanläggning. Förutom standardprofiler är vi även efterfrågad leverantör av diverse speciallösningar. Avtalskunder och förfrågningar ökar stadigt och vi har flera egna spännande utvecklingsprojekt på gång. Därför behöver vi nu förstärka med ytterligare tjänst på marknadssidan.

Vi värnar om goda kundrelationer och eftersträvar så hög kvalitet som möjligt med så liten miljöpåverkan som möjligt samtidigt som vi skall bibehålla en stark konkurrenskraft. Vi är FSC®-certifierade och kan därför erbjuda FSC®-certifierade produkter.

Tillsammans med personalen har vi tagit fram fyra värdeord som präglar företagets anda: Delaktighet, Ansvar, Utveckling och Jämställdhet. Gemenskapen är stark och vi träffas bl.a. tillsammans vid årliga julluncher, sommarluncher och företagsfest.

Vi är även stolta sponsorer till ett flertal lokala idrottsföreningar i Norsjö Kommun.

 

Arbetsbeskrivning

 

Som Key Account Manager har du ett särskilt ansvar för att bygga goda relationer med företagets kunder och stärka företagets position och konkurrenskraft. Även om det ligger i uppdraget att sälja företagets produkter så bygger detta i första hand på goda relationer och kännedom om vad kunderna behöver samt hur Swedlist på bästa sätt kan möta dessa behov. Du behöver ha god branschkunskap, vara trygg och relationsinriktad samt kreativ och insatt i vårt interna utvecklingsarbete.

Du säkerställer en god och ömsesidig affärsrelation med nuvarande kunder på både kort och lång sikt, samtidigt som du kontinuerligt söker nya affärsmöjligheter och kunder. Du jobbar både uppsökande med kundbesök och från kontoret via telefon och mail mm.

Du har omsättnings- och resultatansvar, tar fram prisavtal och offerter, bevakar trender, omvärld och konkurrenter. Du är en viktig länk för att koppla samman rätt personer hos kunderna och i vårt företag. Kunskap och erfarenhet i Monitor som används för offerter och produktionsledning är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och förmågan att bygga förtroende och goda relationer samt vara en naturlig representant för den goda anda och renommé som finns inom och för Swedlist. Vi tar det som en självklarhet att du trivs med, och vill vara en del av, Swedlist värdegrund.

Till att börja med så räknar vi med att du behöver finnas mesta tiden på plats i Kvarnåsen för att lära känna företaget, dess produkter, möjligheter och anda. Därefter kommer du att varva arbete på plats med resor och kundbesök. Du ingår i företagets ledningsgrupp.

 

Om anställningen

 

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare – Inleds med provanställning

Anställningsform: Tillsvidare

Vill du veta mer om jobbet, kontakta VD Patrik Lindgren 0918-500 90. Skicka din ansökan med CV och personligt brev till patrik@swedlist.se. Vi behandlar ansökningarna löpande

Lön: Ange löneanspråk i din ansökan

Lönetyp: Fast månadslön

Tillträde enligt överenskommelse

Placering: Enligt överenskommelse, resor ingår i jobbet